Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ ГРОМАДСЬКОСТІ, БІЗНЕСУ ТА ВЛАДИ ЛЕСЬКІВЧАНИ ВІДПРАВИЛИ НА ПЕРЕДОВУ АВТОМОБІЛЬ

СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ  ГРОМАДСЬКОСТІ, БІЗНЕСУ ТА ВЛАДИ ЛЕСЬКІВЧАНИ ВІДПРАВИЛИ НА ПЕРЕДОВУ АВТОМОБІЛЬ СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ  ГРОМАДСЬКОСТІ, БІЗНЕСУ ТА ВЛАДИ ЛЕСЬКІВЧАНИ ВІДПРАВИЛИ НА ПЕРЕДОВУ АВТОМОБІЛЬ

Громадські активісти, представники бізнесу та влади села Леськи вирішили докласти максимум своїх зусиль, щоб своїм незначним внеском підтримати військовослужбовців в зоні АТО. Одразу після Великодня вони передали у зону антитерористичної операції автомобіль УАЗ – 452. Машину, що раніше була у власності Леськівського комунального підприємства «Сільський сервісний центр», відремонтували і освятили.

Ідея належить сільським активістам. Кілька місяців тому вони звернулися до сільської ради з відповідною пропозицією. А як тільки отримали на це згоду керівництва Леськівського комунального підприємства, одразу приступили до ремонту. Машина п’ять років стояла без виїзду, ― каже сільський голова Микола Бас.

Координував та фінансував ремонтні роботи місцевий підприємець Сергій Власенко.

Громадські активісти Анатолій та Ігор Дем’яненки, Юрій Безкоровайний, Леонід Степіка, Віктор Євтушенко, Олександр Марштупа, Данило Борисюк, Олексій Безпоясний та Олександр Будак допомагали ремонтували автомобіль.

Також, фінансово ініціативу підтримали: ТОВ «Агро-Старт», ПП «Леськівський консервний завод», ПАТ «Черкасирибгосп», ПрАТ «Агріматко-Україна» та небайдужі жителі села - Василь Коваль, Сергій Савченко, Вадим Чубенко, родина Петра Костенка та Бориса Мушієка. 

Представник 1-ї танкової роти, де буде використовуватись УАЗ, зазначив, що усе необхідне на фронті є – допомагають і держава і волонтери, а от із транспортом завжди були проблеми. А також щиро подякував жителям села за наданий вкрай необхідний на передовій автомобіль. 

За інформацією Леськівської сільської ради