Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Анатолій Яріш: Вирішення проблемних питань учасників бойових дій на постійному контролі керівників району

Анатолій Яріш: Вирішення проблемних питань учасників бойових дій на постійному контролі керівників району

10 березня 2015 року голова районної ради, заступник голови районного координаційного центру з питань надання допомоги у забезпеченні бійців АТО Анатолій Яріш взяв участь у засіданні робочої групи координаційного центру, на якому були розглянуті питання: про пропозиції щодо співпраці органів законодавчої та виконавчої влади з громадськими, волонтерськими організаціями, про врегулювання вирішення проблемних питань з допомоги учасникам АТО, про проведену роботу з питань виділення земельних ділянок учасникам бойових дій.

Секретар районного координаційного центру Людмила Брижко доповіла, що координаційний центр працює і продовжує виконувати поставлені перед ним завдання на допомогу у забезпеченні бійців АТО, які несуть службу, та здійснює соціальний супровід їх родин спільно з громадськими організаціями району.

Також розглядалось питання щодо надання статусу учасника бойових дій бійцям АТО та врегулювання питання виділення земельних ділянок в межах Черкаського району та надання інших пільг.

По закінченню засідання робочої групи були прийняті відповідні рішення щодо посилення роботи в забезпеченні та вирішенні проблемних питань учасників АТО. 

 

Відділ інформаційного забезпечення та
взаємодії із засобами масової інформації