Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Постійна комісія районної ради розглянула і рекомендувала на розгляд сесії питання порядку денного

Постійна комісія районної ради розглянула і рекомендувала на розгляд сесії питання порядку денного Постійна комісія районної ради розглянула і рекомендувала на розгляд сесії питання порядку денного

24 лютого 2015 року під головуванням Андрія Будяка проведено засідання постійної комісії районної ради з питань економічного розвитку села, комунальної власності та державної регуляторної політики, в якій взяв участь голова районної ради Анатолій Яріш.

На порядок денний були внесені питання: про передачу майна районної комунальної власності; про надання пільги щодо орендної плати релігійній організації; про передачу майна стаціонарів дільничних лікарень с. Білозір’я та с. Руська Поляна; про продовження терміну реалізації рішення районної ради від 28.03.2014 №37- 18/VІ «Про Порядок продажу об’єктів районної комунальної власності на 2014 рік»; про «Програму економічного і соціального розвитку Черкаського району на 2015 рік».

Найбільше члени комісії дискутували під час обговорення питання щодо припинення діяльності дільничних лікарень с. Білозір’я та с. Руська Поляна, а майно їх стаціонарів, що знаходиться на балансі комунального закладу «Черкаський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Черкаської районної ради, передати на баланс Черкаської центральної районної лікарні.

Також, крім питань які були внесенні до порядку денного, комісія розглянула питання щодо встановлення тарифів на водопостачання та водовідведення КП «Благоустрій» Геронимівської сільської ради та звернення воїна афганця Олександра Горобця.

Після обговорення питань порядку денного, рекомендовано внести на розгляд сесії районної ради.

 

Відділ інформаційного забезпечення та
взаємодії із засобами масової інформації
виконавчого апарату районної ради