Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Вихованці школи гідно представили район, здобувши чотири золотих нагороди

Вихованці школи гідно представили район, здобувши чотири золотих  нагороди

Днями в Черкасах у Палаці Спорту «Будівельник» відбувся відкритий чемпіонат Черкаської області з дзюдо серед юнаків та дівчат 1998-2001 р.н. та молоді до 21 року, в якому взяли участь близько 250 дзюдоїстів з Черкаської області та команда Кіровоградської області.

Вiддiлення дзюдо ДЮСШ «Мрія» Черкаського району в складі 16 вихованців взяла участь у змаганнях. Вихованці школи гідно представили район, здобувши чотири золотих нагороди – Олег Медведенко, Олександр Медведенко, Аліна Ножка, Леонід Мельник, дві срібні нагороди – Владислав Мироненко і Сергій Третяк та чотири бронзових нагород – Аташ Мамедов, Анастасія Атамась, Альона Кириченко та Вікторія Жежеря.

Наступними змаганнями для наших дзюдоїстів стане Всеукраїнський турнір «Київська весна» серед юнаків і дівчат 2000-2001, 2002-2003 р.н. (м.Київ), який відбудеться 28.02-01.03 2015 р.

Команду підготував тренер – викладач Олег Джулай. Адміністрація Черкаської районної ДЮСШ «Мрія» щиро дякує за неодноразову допомогу та вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту батькам вихованців. 

 

За інформацією директора ДЮСШ "Мрія"