Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Депутати затвердили обласний бюджет на 2015 рік

Депутати затвердили обласний бюджет на 2015 рік Депутати затвердили обласний бюджет на 2015 рік

21 січня відбулася сесія Черкаської обласної ради. Її провела голова облради Валентина Коваленко. На початку сесії хвилиною мовчання вшанували пам'ять черкащан, які загинули в зоні АТО та мирних жителів, які загинули на блок-посту під Волновахою.

Потім депутати приступили до розгляду питань порядку денного. Першим і одним з найважливіших у переліку було питання про обласний бюджет на 2015 рік.

Про обласний кошторис доповіла директор Департаменту фінансів облдержадміністрації Наталя Кравченко. Вона повідомила, що доходи обласного бюджету на 2015 рік визначені у сумі 3 мільярди 123 мільйона гривень. Власні доходи з цієї суми становлять 458,5 тисяч гривень. Решта 2,6 мільярдів гривень – це міжбюджетні трансферти. 

У бюджеті області на 2015 рік найбільші видатки заплановані на галузь охорони здоров’я ( 610,3 млн. грн.). На другому місці за обсягами фінансування – освіта(421,3 млн. грн.). На соціальний захист та соціальне забезпечення виділяється 114,2 млн. грн. Культура і мистецтво отримають 49 мільйонів бюджетних коштів, фізкультура і спорт – 15,9 млн. грн. На державне управління планується витратити 5,3 млн. грн, на інші видатки – 46,7 млн. грн.

Також депутати підтримали зміни до бюджету на 2014 рік.

Крім цього, депутати внесли зміни до Програми залучення інвестицій в економіку Черкащини, до обласної комплексної програми «Турбота», до рішення обласної ради «Про заснування обласної стипендії перспективним спортсменам».

Також народні обранці заслухали інформацію про хід виконання «Регіональної програми модернізації комунальної теплоенергетики Черкаської області на 2014-2015 роки», розглянули ряд питань, які стосуються управління майном обласної комунальної власності, ухвалили низку звернень до центральних органів влади та розглянули інші питання.

 

За інформацією відділу інформаційного
забезпечення та взаємодії із засобами
масової інформації обласної ради