Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





До дня Святого Миколая діти-інваліди району отримали подарунки

До дня Святого Миколая діти-інваліди району отримали подарунки До дня Святого Миколая діти-інваліди району отримали подарунки

За ініціативи голови Черкаської районної ради Анатолія Яріша, голови районної державної адміністрації Костянтина Омаргалієва, голови Черкаської районної громадської організації інвалідів Марії Островської разом з представниками сільських осередків районної громадської організації інвалідів організовано зустрічі з дітьми-інвалідами в селах Ч.Слобода, Дубіївка, Р.Поляна, Мошни, Степанки, Леськи, Яснозір’я.

Рішенням Черкаської районної ради із районного бюджету виділено 10 тис. грн. на закупівлю новорічних подарунків для дітей-інвалідів. На обліку в управлінні праці та соціального захисту населення райдержадміністрації перебуває 252 дітини-інваліда, в т.ч. 32 дитини з захворюванням ДЦП, 22 дитини – візочника.

За допомогою школярів та працівників сільських будинків культури для дітей-інвалідів в селах Червона Слобода та Руська Поляна організовані концертні програми до Дня Святого Миколая та Різдвяних свят.

Новорічні подарунки отримали діти-інваліди з усіх населених пунктів району через соціальних працівників Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Черкаського району, фахівців із соціальної роботи та працівників сільських, селищної рад.

 

Відділ інформаційного забезпечення та
взаємодії із засобами масової інформації
виконавчого апарату районної ради