Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Засідання координаційного центру з питань надання допомоги АТО

Засідання координаційного центру з питань надання допомоги АТО

18 грудня 2014 року голова Черкаської районної ради, заступник голови координаційного центру Анатолій Яріш провів засідання координаційного центру з питань надання допомоги АТО. В засіданні взяли участь члени координаційного центру. На засіданні було розглянуто ряд питань, а саме: про достовірність наданих довідок учасникам бойових дій в зоні АТО та встановлення почерговості при наданні земельних ділянок.

В ході обговорення питань член координаційного центру Олег Деркач повідомив присутніх, що при поданні довідки учасника бойових дій потрібно уважно дивитися та перевіряти достовірність таких документів, тому що є вже фальсифіковані. Він наголосив що всі довідки будуть ретельно перевірятися та робитися відповідні запити у військкомат.

Також не менш дискусійне проходило обговорення земельного питання. В результаті члени координаційного центру зійшлися на думці, що при наданні земельних ділянок буде встановлено наступну черговість: в першу чергу сім’ям загиблих, пораненим, учасникам бойових дій - жителям Черкаського району та іншим.

По закінченню заступник голови координаційного центру Анатолій Яріш зазначив, що для вирішення найбільш проблемних питань, нам потрібно привести у відповідність облік мобілізованих та добровольців та попросив заступника військового комісара Черкаського об’єднаного міського військового комісаріату Анатолія Тимошенка, щодо постійних звітів про кількість мобілізованих, поранених , загиблих та які повернулися із зони АТО, щоб ми могли допомагати таким сім ям.