Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Напередодні президії відбулися засідання постійних комісій

Напередодні президії відбулися засідання постійних комісій   Напередодні президії відбулися засідання постійних комісій

10 грудня 2014 року під головуванням депутата районної ради Віталія Яценка відбулось засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів та соціального забезпечення. В роботі комісії взяли участь голова районної ради Анатолій Яріш, заступник голови районної ради Володимир Орел.

Під час розгляду питання «Про внесення змін до рішення районної ради від 31.01.2014 № 33-2/VІ «Про районний бюджет на 2014 рік» (із змінами)» членами комісії в цілому було підтримано запропоновані фінансовим управлінням пропозиції. а також підтримано пропозицію начальника управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Сергія Чубаня, щодо збільшення виділення коштів для бійців АТО з 7,0 тис.грн. до 10,0 тис.грн.

За пропозицією голови районної ради Анатолія Яріша комісія підтримала виділення коштів в сумі 10,0 тис.грн. для придбання новорічних подарунків багатодітним сім’ям, дітям-сиротам та дітям-інвалідам.

Комісія також обговорила та внесла на розгляд сесії ради питання «Про внесення зміни та доповнення до «Районної програми «Турбота» на 2014-2020 роки» та план роботи районної ради на I півріччя 2015 року.

Також відбулося засідання постійної комісії з питань екології та використання природних ресурсів під головуванням голови Олександра Яценка, на якій заслухано про хід виконання програми «Питна вода Черкащини» на 2007-2020 роки та план роботи районної ради на I півріччя 2015 року.

Всі винесені питання на постійні комісії, рекомендовано внести на розгляд сесії районної ради.

Відділ інформаційного забезпечення та
взаємодії із засобами масової інформації
виконавчого апарату районної ради