Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





Головне управлінні ДПС у Черкаській області нагадує, що обов’язок сплачувати єдиний внесок фізичними особами-підприємцями не пізніше 19 числа місяця, що настає за звітним кварталом.

Звертаємо увагу, що відповідно до Закону України № 2464-VI «Про збір і облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування», фізичні особи-підприємці сплачують за себе єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування щоквартально до 20 числа місяця, що настає за кварталом, за який сплачується єдиний внесок, або щомісячно авансовим внеском – до 20 числа кожного місяця поточного кварталу.

Таким чином, підприємці, які сплачують єдиний внесок щомісяця у жовтні за вересень, листопаді за жовтень, грудні за листопад 2020 року та січні 2021 року за грудень 2020 року повинні сплатити його суму у розмірі 1 100 грн.

Якщо єдиний внесок сплачується щоквартально, то за ІV квартал 2020 року необхідно сплатити 3 300 грн (1 100 грн х 3 місяці).

Нагадуємо, що з 04.01.2021 року кошти з єдиного внеску сплачуються платниками на нові рахунки, на які необхідно сплачувати єдиний внесок, розміщено на офіційному веб-порталі Територіальних органів в розділі «Бюджетні рахунки».

Сектор комунікацій
ГУ ДПС у Черкаській області