Дорогі друзі!

Радий вітати Вас на офіційному сайті Черкаської районної ради

Сподіваюсь, що інформація, яку ми оприлюднюємо, стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням
Черкаського району.

З повагою,
Голова Черкаської районної ради
Олександр Ігорович ВАСИЛЕНКО





З метою покращення роботи в напрямку протидії корупції, вжиття дієвих заходів, направлених на профілактику і попередження корупційних правопорушень, виявлення злочинів у сфері службової діяльності серед працівників ГУ ДПС у Черкаській області, відділом з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Черкаській області здійснюється постійний контроль щодо упередження неправомірних дій та бездіяльності, вчинення можливих корупційних правопорушень працівниками під час виконання своїх посадових обов’язків.

Велику роль в процесі боротьбі з корупційними правопорушеннями та зловживаннями відіграє розуміння та усвідомлення суспільством необхідності викриття та своєчасного повідомлення про факти неправомірних дій посадовців.

У разі, коли вам стали відомі факти можливих корупційних правопорушень або правопорушень, пов’язаних з корупцією, повідомити про це можна такими способами:

- з використанням засобів поштового зв’язку на адресу: вул. Хрещатик, 235, м. Черкаси, 18002;

- на офіційну електронну адресу ГУ ДПС у Черкаській області Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ;

- засобами телекомунікації, безпосередньо до відділу з питань запобігання та виявлення корупції, за телефоном 0472 – 33-91-27

- на офіційну електронну адресу відділу з питань запобігання та виявлення корупції Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

Сектор комунікацій
ГУ ДПС у Черкаській області